Z grilu
RIB EYE / ENTERCȎTE / VYS.ROŠTENKA
Hovädzí Rib eye steak s kosťou sa vykrajuje z vysokej roštenky, pre ktorú je typické tukové očko. Tento kúsok prešiel procesom suchého zrenia, počas ktorého sa v zrecej komore zrazí kolagén a odparí p..
17.50€ Bez DPH: 17.50€
200 g
FILET STEAK / SVIEČKOVICA
Je považovaná za najjemnejšiu časť hovädzieho mäsa. Filet sa považuje za najvhodnejší a zároveň je aj najdrahším druhom hovädzieho mäsa na prípravu steaku. Vzhľadom na to, že tomuto svalu sa nedostáva..
24.50€ Bez DPH: 24.50€
200 g
FLANK STEAK / PUPOK
Tento kúsok mäsa pochádza zo spodnej časti brušných svalov. Flank steak môžete tiež nájsť aj pod francúzskym názvom bavette de flanchet. Tento steak sa môže pochváliť výraznou chuťou, vôňou a šťavnato..
14.50€ Bez DPH: 14.50€
200 g